Komplex iskolaérettségi vizsgálat

 

Az óvoda a játék helye, az iskola többségében már a tanulásé.  Készen áll gyermeke erre a váltásra?

Ha felkészülten indul el, új készségekkel gazdagodik, dicséreteket zsebel be és közben új barátságokat köt. Azonban ha testi, lelki, vagy bizonyos képességterületek éretlenségével lépi át az iskola küszöbét, a tanulás megterhelő, szorongató kötelességé válhat.

Próbatétel ez, ami gyermekét büszkévé teszi vagy elbizonytalanítja, amitől lendületet kap vagy megtorpan. Gyermekünknek úgy szurkolunk, mint egy mesehősnek: vajon kiállja a próbát? Vagy plusz egy év az óvodában még erősítheti őt?

Nem kell „szerencsét próbálni”, hozhat megalapozott döntést. Ebben segít Önnek az Intuitivo szakértő csapata.

 

Hozzon megalapozott döntést!

Az Intuitivo létrehozásakor azt tűztük ki célul, hogy hiteles és átfogó képet adunk a gyermekek jelenlegi fejlettségi állapotáról annak érdekében, hogy jövőjükről felelősen gondolkozhassanak vagy a tapasztalt nehézségekkel megbirkózhassanak. Első szolgáltatásunk az iskolába lépés előtti felmérés.

A speciális képességvizsgálatokat pszichológus, gyógypedagógus és logopédus csapatmunkában végzi. Így biztosítjuk a vizsgálat alaposságát, a különböző szempontok egyidejű képviseletét. A gyermek vizsgálatát követően az eredményeket, javaslatokat és szükséges teendőket személyes szülőkonzultáció során adjuk át. Emellett a szülőknek írásos szakvéleményt is készítünk.

Szoros a határidő és döntenie kell?

Ha az óvodapedagógus véleménye és saját tapasztalatai, érzései mellett szakember javaslatára is kíváncsi, jelentkezzen be iskolaérettségi vizsgálatunkra.

Miért válasszon bennünket?

  • átfogó vizsgálat: pszichológiai, pedagógiai, logopédiai szempontok egy helyen
  • gyermeke személyiségét, képességeinek jelenlegi fejlettségét, fejlődéstörténetének mérföldköveit is figyelembe vesszük a döntés során
  • gyermekbarát tesztfelvétel
  • partnerség az együtt gondolkodásban, előremutató javaslatok a jövőre nézve

Kik vagyunk?

Szakértő csapatunk segít, hogy jó döntést hozzon:

  • Csorba Emőke gyermek klinikai szakpszichológus
  • Stefanov Katalin gyógypedagógus, logopédus

Keressen bennünket, segítünk a döntésben!

Írjon nekünk az intuitivo@intuitivo.hu e-mail címre.